Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران تاکید کرد: هتل‌داری، صنعتی تخصصی‌ست نه سلیقه‌ای؛ و ضروری‌ست افرادی که آگاهی لازم را در مورد این ابر صنعت ندارند از هر گونه اظهار نظر غیرکارشناسی درباره آن جدا خوداری کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، کامیار اسکندریون اظهار نظرهای بعضی مدیران و مسئولان در مورد برخی پروژه‌های در حال ساخت هتلی و مجموعه‌‍‌های اقامتی را «غیراصولی» و «خلاف واقع» دانست و گفت: هتلداران، سرمایه‌گذارانی هستند که عمر خود را صرف میزبانی از گردشگران می‌کنند و همواره برای ارتقا سطح کیفی خدمات به گردشگران داخلی و خارجی تلاش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این‌که برای ساخت یک هتل باید تمامی مجوزهای لازم از ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه اخذ و استانداردهای لازم بدون کم‌وکاست رعایت شود، افزود: بنابراین روند ساخت یک پروژه بزرگ هتلی روند مفصلی‌ست که معمولا از پیش‌بینی‌های ما طولانی‌تر هم می‌شود. حساسیت در این زمینه بسیار زیاد است و نباید افراد با اظهار نظرهای غیر کارشناسی افکار عمومی را تحت تاثیر اخبار منفی قرار دهند و مانع‌تراشی کنند.

دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در تکمیل سخنانش مثالی زد و گفت: برای نمونه یکی از پروژه‌های بزرگ هتلی در شهر شیراز در یک دهه اخیر با هجمه‌ای از اخبار منفی و خلاف واقع مواجه شد و متاسفانه روند ساخت بسیار کند شد.

اسکندریون با تصریح این مطلب که به هتل آسمان شیراز نباید به عنوان یک پروژه هتلی ساده نگاه کرد، افرود: صرف نظر از ابعاد و بزرگی این هتل، پروژه آسمان یک جاذبه جدید گردشگری در شهر شیراز محسوب خواهد شد؛ جاذبه‌ای که بی‌شک برای گردشگران و حتی مردم شهر شیراز تازگی خواهد داشت. به رغم بی‌مهری‌هایی که طی یک دهه اخیر  در حق سرمایه‌گذار این پروژه بزرگ شده است، باز هم سرمایه‌گذار مجموعه که خود یکی از کارآفرینان صنعت گردشگری‌ست، دست از کار نکشیده و همچنان در مقابل هجمه‌های منفی استقامت می‌کند و به کار ادامه می‌دهد.

او توضیح داد که با وجود اخذ مجوزهای لازم از سوی نهادهایی چون میراث فرهنگی و گردشگری، شهرداری و شروع ساخت آن قبل از سال 84، متاسفانه شاهدیم که در سال‌های اخیر مشکلاتی برای هتل و سرمایه‌گذار مجموعه ایجاد شده است. بعد از آتش‌سوزیِ چند سال پیش در مجموعه، قرار شد بنا مقاوم‌سازی شود. خوشبختانه هم‌اکنون بخش اعظم کار مقاوم‌سازی به پایان رسیده و به اعتقاد کارشناسان مربوطه،  سازه از ایستایی بالای و قابل‌قبولی برخوردار است.

دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران از مسئولان و مدیران ملی و استانی خواست نگاه منصفانه‌ای به این پروژه و به طور کلی به صنعت هتلداری و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و در حال انجام داشته باشند و موانع را از پیش روی سرمایه‌گذاران مجموعه‌های در حال ساخت بردارند.

اسکندریون در تاکید مجدد بر ایمنی و استاندارد هتل آسمان شیراز، از آن به عنوان سازه‌ای مقاوم و مستحکم یاد کرد و گفت: این پروژه بر اساس آیین‌نامه و استانداردهای روز ساخته شده است. به گواه اظهار نظر کارشناسان و متخصصان و اسناد موجود، مقایسه این سازه ایمن با ساختمان‌هایی که فاقد استاندارد‌های لازم هستند و ایرادات مهندسی دارند، واقعا بی‌انصافی‌ست. هم بی‌انصافی در حق سرمایه‌گذار، هم در حق مردم شیراز و هم حتی در حق مسئولانی که مجوزهای لازم را برای ساخت این پروژه صادر کرده‌اند.

او همچنین تاکید کرد که مالک و سرمایه‌گذار هتل آسمان یکی از مهندسان بنام کشور است و افزود: ایشان بیش از دو دهه در حوزه گردشگری و ساخت و تجهیز پروژه‌های هتلی فعالیت داشته و دارد. از این رو با تجربیاتی که دارد، دور از باور است ساخت پروژه‌ای را آغاز کند که دارای خلا قانونی، مشکل در اخذ مجوز و استقامت سازه باشد.

دبیر جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران در پایان بر لزوم توجه بیشتر مسئولان ذی‌ربط به حفظ سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری، حمایت از آن‌ها و ترغیب‌شان به سرمایه‌گذاری در حوزه هتل‌داری تاکید و عنوان کرد: با توجه به پیشرفت ساخت‌وسازها، تا چند ماه دیگر شاهد بهره‌برداری از هتل آسمان خواهیم بود. با بهره‌برداری از این پروژه، بیش از یک‌هزار تخت به ظرفیت تخت‌های هتلی استان فارس و کشور اضافه می‌شود. این اتفاق، نقطه عطفی در صنعت گردشگری ایران خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هتل آسمان سرمایه گذار هتل آسمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • رویت نور مشکوک در آسمان چند نقطه از ایران | فیلم
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت