Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی شامگاه جمعه، در جریان این بازدید که نزدیک به ۳ ساعت به طول انجامید، حمید سجادیان مدیر عامل مجموعه شرکت هتل آسمان شیراز توضیحات مفصلی از ایده تا اجرا، روند اخذ مجوزها و همچنین ساخت و ساز این هتل ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه روند ساخت هتل آسمان در شیراز  طی ۲۰ سال گذشته کاملا قانونی و اصولی بوده است تاکید کرد:در این سال ها هر مجوزی که به «هتل آسمان» داده شده همه روند قانونی خود را طی کرده است ؛ مگر می شود هتلی در این ابعاد در شهر شیراز و محور گردشگری بدون مجوز ساخته شود؟

او گفت: اظهار نظرها در مورد هتل آسمان غیر کارشناسی، غیر اصولی و همراه با تهمت و افترا است که پایه و اساس قانونی ندارد ولی توانسته فضای ناآرامی را به وجود آورد و تخریب افکار عمومی را نشانه رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال های گذشته اشخاص حقیقی و حقوقی بدون آنکه بازدیدی از این هتل و یا اطلاعی از نحوه ساخت آن داشته باشند، اظهارنظرهای غیرواقعی خود را در رسانه ها منعکس کردند با این وجود با اسناد و مدارکی که دارم تاکید می‌کنم آمادگی هرگونه مناظره در حضور رسانه ها با هر مسئولی درباره روند مجوزگیری تا ساخت هتل آسمان و حتی دیگر هتل هایم در شهر شیراز را دارم.

  حسن سیادتان رئیس جامعه حرفه ای هتلداران فارس نیز با اشاره به اینکه اگر سرمایه گذاران در حوزه گردشگری حمایت نشوند بی شک در آینده،  سرمایه گذاری برای این صنعت نخواهیم داشت و توسعه هم رخ نمی دهد از این رو می طلب سرمایه گذاران حمایت، تشویق و ترغیب شوند تا گردشگری بتواند رونق بگیرد.

به گفته وی، سرمایه گذاری در حوزه گردشگری به خصوص ساخت هتل علاوه بر آنکه نیازمند سرمایه هنگفتی است بلکه به عشق، علاقه  و پشتکار هم نیاز دارد پس باید حمایت های ارگان های دولتی و نهادهای مرتبط از سرمایه گذاران در این بخش افزایش باید تا سرمایه گذار هم تشویق به ادامه کار گردد.    
سیادتان با تاکید بر اینکه اگر به سرمایه گذار اهمیت ندهیم و درکش نکنیم در آینده سرمایه گذار برای صنعت گردشگری نخواهیم داشت افزود: در حال حاضر در استان با کمبود هتل مواجه ایم و اگر  سرمایه گذاران  در بخش هتل آنطور که باید و شایسته است حمایت نشوند در سال‌های آتی گردشگری  با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

رئیس انجمن حرفه ای هتلداران فارس افزود: هتل ها با سرمایه گذاری که  دارند آبروی شهر هستند و مانند مسجد، مدرسه و بیمارستان یک ضرورت در شهر به حساب می‌آیند به خصوص در شیراز که شهر توریستی محسوب می شود.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد و گفت :  عده ای به جای آنکه راه را برای حضور، تشویق و ترغیب سرمایه گذاران در شیراز  هموار کنند  چوب لای چرخ بخش خصوصی می گذارند. 
وی به ساخت هتل آسمان اشاره کرد وگفت: با توجه به ابعاد و بزرگی هتل آسمان، این طرح را با سرمایه گذاری بسیار عظیمی شروع به کار کردند اما  از زمان گودبرداری تاکنون  مشکلات پی در پی را برای وی ایجاد کردند که همچنان هم ادامه دارد ولی با این حال این کارآفرین دست از کار نکشید و تمامی مشکلات را پشت سر گذاشت.

رئیس انجمن حرفه ای هتلداران فارس فعالیت، پشتکار این سرمایه گذار را برای ساخت هتل در شهر شیراز قابل تقدیر دانست و خواستار حمایت جدی مسولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی کشوری و استانی برای تکمیل  و بهره برداری هتل آسمان شد. 

 سیادتان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هم اکنون ۱۹ هتل در فارس در حال ساخت است که هر کدام دارای مشکلاتی هستند. افزود: در سال جاری سه هتل جدید در فارس به بهره برداری می رسد. 

هدایت فرهادی رئیس انجمن حرفه ای مهمانپذیرداران استان فارس نیز بر لزوم حمایت همه جانبه سرمایه گذاران تاکید کرد و گفت:  زمانی با فرار مغزها مواجه بودیم و هم اکنون با فرار کارآفرین و سرمایه گذار مواجه هستیم که باید هرچه سریعتر این مشکل حل شود.

وی افزود: با توجه به اینکه گردشگری صنعتی درآمدزا، پرسود و اشتغالزا است باید حمایت های لازم از سرمایه گذاران در این بخش صورت بگیرد.
محمود فخری، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز گفت: حمایت از سرمایه گذار باید واقعی باشد اما متاسفانه حمایت های مسوولین به جملات کوتاه شعار گونه وچند تیتر در روزنامه ها خلاصه می شود و در عمل چیزی وجود ندارد.

وی با ذکر این پرسش که آیا با این برخوردهای غیر کارشناسی ، غیر تخصصی ، غیر اخلاقی و غیر حرفه ای سرمایه گذار جرات سرمایه گذاری در این شهر را خواهد داشت؟ گفت :  بی تدبیری برخی مدیران  فرصت سوزی و فرار سرمایه گذار از استان را در پی داشته و دارد و می طلبد هر چه سریع تر اقدامات جدی در این زمینه انجام شود.
به گفته وی بلاتکلیفی در مدت زمان بیش از هفت سال  و حرف و حدیثهای متفاوت در کوچه و بازار و رسانه های داخلی و خارجی  زمان کمی نیست و باید هر چه سریع تر وضعیت هتل مشخص شود.

فخری افزود: هم اکنون خواستار این هستیم که بدون حاشیه، دشمنی و کینه ورزی عریان ظرف مدت یکماه نظر کارشناسی و تخصصی کارشناسان  که متشکل از دفتر فنی استانداری ، سازمان نظام مهندسی ، معاونت فنی و شهرسازی شهرداری شیراز و اساتید و صاحب نظران حوزه دانشگاه برای هتل آسمان  گرفته شود و همان نظریه  کارشناسی برای همه حجت و  لازم الاجرا شود. 
کیومرث حسینی نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز گفت: با توجه به مشکلاتی که طی سال های اخیر  برای آقای سجادیان به عنوان سرمایه گذار بخش گردشگری و هتل‌داری به وجود آمده، ایشان می توانست سرمایه گذاری خود را در شیراز متوقف کند و به خارج از استان و حتی کشور منتقل نماید اما شاهد هستیم که  این اتفاق نیفتاده و همواره پای کار هستند و ادامه می دهند.

وی افزود:برخی از مسئولان با اظهارنظرها و صحبت هایشان کاری می کنند که سرمایه گذار را از ادامه فعالیت پشیمان شود. 
افشین تهرانی نایب رئیس جامعه حرفه ای هتلداران فارس نیز طی سخنانی تاکید کرد: با توجه به اینکه گردشگری  هر روز با یک  بحران جدی مواجه می شود و بقای این صنعت دچار چالش شده است جا دارد حمایت ها از سرمایه‌گذاران در حد کلام و حرف نباشد.

به گفته وی در حاضر با امید، اتحاد و همدلی و وحدت صنوف می توان رونق و توسعه را به  گردشگری برگرداند چرا که سرمایه گذاران در این حوزه پای کار هستند.

فروریختن سازه متروپل در ظهر روز دوشنبه دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ در آبادان موجب شد که موضوع خطرساز بودن ساختمان هتل آسمان شیراز به عنوان سازه‌ای که شباهت‌های بسیاری به متروپل دارد در صدر اخبار رسانه‌ها قرار بگیرد. ساخت این هتل مرتفع که به دلیل قرارگیری‌اش در حریم ارگ کریمخان زند همواره به عنوان یک مکان پرحاشیه در شیراز شناخته می‌شود در سالیان گذشته نیز مورد انتقاد برخی از مسئولان قرار گرفته است.

از ماجرای کلنگ زنی تا تخریب بخشی از ساختمان به دلیل تجاوز به حریم پیاده‌رو
برخی معتقدند کلنگ احداث این ساختمان از سال ۱۳۸۰ به زمین خورده است اما مالک این هتل معتقد است پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک در تاریخ سوم اسفندماه ۱۳۸۱ صادر شده  و شروع عملیات احداث از سال ۱۳۸۴ بوده است.
با این حال در روز ششم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵، علیرضا پاکفطرت که در آن زمان سکان شهرداری شیراز را به دست داشت و بارها انتقاد خود را نسبت به ساخت این بنا اعلام کرده بود در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت : احداث هتل آسمان، بزرگترین تخلف در تاریخ فعالیت شهرداری در این شهر محسوب می‌شود و تخریب یک طبقه از این بنا، مشکل پیش آمده برای ارگ کریمخانی را رفع نخواهد کرد.
به گفته وی هتل آسمان سال ۸۰ و زمانی که اسکلت ۶ طبقه از آن احداث شده بود، به واسطه تجاوز به حریم پیاده‌رو با حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ مواجه شد که مالک را ملزم می‌کرد در زمان تجدید بنا عقب‌نشینی را اعمال کند.
در آن زمان شهرداری با استناد به اینکه ارتفاع هتل پس از ساخت از آنچه در پروانه آمده، تجاوز کرده است حکم تخریب ساختمان را به مالک اعلام و عملیات تخریب را آغاز کرد.

قرار گرفتن نام هتل آسمان در لیست ساختمان‌های ناایمن
با این حال ساخت این هتل متوقف نشد و با وجود اینکه موضوع خطرساز بودن این ساختمان در طول این سال‌ها همواره مورد توجه بوده است اما در حال حاضر این بنا با ۱۶ طبقه و ۶۴ متر ارتفاع، هفتمین بنای مرتفع شیراز به شمار می‌رود.
پس از فرو ریختن بُرج‌های دوقلوی متروپل در آبادان، بار دیگر بحث ناایمن بودن این هتل به صورت‌ جدی‌تری  دنبال شد. در ۸خرداددماه ۱۴۰۱ و در حالی که شش روز از زمان رخداد غم‌انگیز ساختمان متروپل می‌گذشت غلامعلی ترابی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر شیراز در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد که جلسه این کمیسیون در رابطه با ساختمان‌های ناایمن شیراز برگزار شده است و وضعیت ایمنی هتل آسمان که به واسطه آتش‌سوزی سال ۹۸ در لیست ساختمان‌های ناایمن شیراز قرار دارد در کمیسیون ۱۰۰ در حال بررسی و رسیدگی است و اگر نیاز به تخریب باشد این کار انجام خواهد شد.
افسانه خواست خدایی عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز نیز در همان روز و در صحن علنی شورا به خطر آفرین بودن این هتل اشاره کرد و گفت: این ماجرا نه نماد تخلف مالک بلکه نماد تخلف مسئولان وقت است امروز حدوداً بیست سال است که از زمان مجوز اولیه هتل آسمان می‌گذرد هتلی که پایه و بنیادش بر اساس تخلف و چالش بنا شد و سرمایه‌گذار آن معتقد است که با امضای همه مسئولان وقت مجوزات لازم مجموعه را با این ارتفاع و شرایط گرفته‌است. وی ادامه داد: در نهایت این مجوزهای شهرداری بود که هتل آسمان را بر پا کرد، امروز حادثه متروپل زنگ خطری برای مدیران شهری به‌جهت عدم رعایت استانداردها در ساخت‌ و ساز و ضرورت هوشیاری همه مسئولان است‌. هتلی که پس‌ از آتش‌سوزی هر لحظه در معرض فروریختن است، آسمان‌خراشی که به دلیل مخدوش کردن جلوه‌های بصری غرب ارگ کریم‌خان زند هیچ جایگاهی در بین گردشگران نخواهد داشت.

درخواست برای بررسی مشکلات ساختمان هتل آسمان
حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری فارس هم در ۸ خردادماه ۱۴۰۱، در مراسم تجهیز بخشی از نیروهای هنگ‌ امداد طبیعت با هدف مدیریت و مهار آتش‌سوزی جنگل‌ها و منابع طبیعی استان عنوان کرد که اظهارنظرها درباره سازه هتل آسمان و تخلفات احتمالی در این خصوص به فضای مجازی محدود نشود و هر کسی که در این زمینه ادعایی دارد شکایت خود را در دستگاه قضا ثبت کند.

برچسب‌ها ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل فارس سرمایه گذاران سرمایه گذاران سرمایه گذار سرمایه گذاری رئیس انجمن شهر شیراز هتل آسمان ساخت هتل حمایت ها فارس نیز رسانه ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • تکلیف دومفریس در اینتر تا ۲ هفته دیگر مشخص می‌شود
  • تکلیف قهرمان روز آخر مشخص می‌شود
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود